♦ NYÅRSAFTON


♦ Hej sötnosar<3 nu har jag smörjt in mig med b.u.s, känns sådär.. Älskar att vara naturligt brun och det blir sån jävla skillnad med fejk, men men allt för att vara snygg på nyår :) idag tog jag och julia en liten runda med dom busiga ponnysarna, det är så sagolikt vackert väder nu! hästarna var pigga och glada. Klockan är inte alls mycket och jag känner mig as stressad vet inte varför! jag har hur mycket tid som helst! julia,carro och hennes pappa kommer typ lite innan sju då ska vi käka lite nyårsmat sen ska jag carro, julia och elin ut.. Grejejn  är att våran langare har dragit sig ur! jävla idiot, så nu står vi här utan dricka :( vet inte riktigt hur vi ska lösa det men allt går om man vill, haha..  Nu vill jag önska er ett mega gottnyttår, hoppas ni får en underbar kväll med vänner och respektive.. Puss i mass<33



Nyår 2008-2009

P.s bilder från kvällen och outfitt med mera kommer imorgon.




♦ Gonatt


♦ Gaaah, kan inte fatta att imorgon vid denna tid smäller alla sönder hela världen :) haha, hoppas att nyår blir lika galet som förväntat, och hoppas att alla ni läsare får världens bästa slut och början på detta och det nya året, mycket kärlek till er!
Nu ska lilla jag gå och sova lite, gonatt finisar<3

fan, min dator vägrar att ladda upp någon bild, :(





♦ Ny tröja


♦ Jahapp då var denna dag nästan slut också, det gick jättebra att åka skidor idag, faktiskt mkt kul :) julia rammla 24 så det blev mkt skratt för min del.. Sen när jag kom hem och hade duchat och så åkte jag julia och elin till vällinby, dom hittade varsin fin nyårsklänning och jag hittade en typ koftjacka lr vad det heter, cardigan?.. Antar att ni vill se lite bilder från idag? måste bara säga att jag snart får damp på min mobil, den har så jävla dålig kamera och känner verkligen att jag vill ha en bättre kamera, men det blev ju ingen system i julklapp och jag känner inte att jag kan lägga ut så mkt pengar på en kamera just nu.. Men jag älsakr ju att fota så snart:), tills vidare får ni stå ut med mina 3.5 megapixelbilder :/


bjuder på denna.. hehe, golfbanan here I come!




Ängel var ganska trött när vi kom hem från skidspåret..<3




Vällinbyklädsel: Min nya tröjfavorit från weekday och vanliga leggings.





Nej, det var inte riktigt denna jacka som jag köppte idag, min är mer som en tröja, aja kostade iaf typ 299:- på lindex.




Elin provar nyårsklänning :)


Nu ska jag lyfta upp min golvrädda myshund i sängenoch gosasönder haha, vi ska nämligen läsa SOLO :) 



 


 

♦ Vtoria's Secret Fashion Show 2009


♦ Ikväll smäller det, viktoria secret fashion show 2009 kommer att visas på TV3 kl. 20:00, jag kommer sitta och vårlglo, haha.. Så många fina underkläder och så många underbara kropper, jag kommer känna mig som en jävla biff sedan när jag stänger av tvn.. hehe,.

Assså idag vaknade jag kl 11:30, det är fan rekord! nu ska jag och wilma trampa ner till julia och ta en sväng med skidorna på golfbanan, det är ju jättebra träning! fast jag kommer frysa ihjäl, det är typ minus 9 grader idag! :S men, men får vell klä sig som en eskimå ^ Må gott så hörs vi senare Puss i mass<3


haha, fan vad mobbad jag är :)






♦ Otaggad?


♦ Ikväll var jag jättetråkig tror jag.. Vi, jag sofia, julia och carro var hos carro och skulle mysa, vet inte varför jag var så tråkig, ibland blir det så och jag hatar det! man börjar man tänka och blir ledssen och fan.. Aja skit samma, man kan väl inte alltid vara glad? även om man vill? Jag hoppas på världens bästa nyår även om det inte känns som att det kommer bli så lyckat nu, men fan vad jag ska tagga till och röja! älskar att skratta det är det bästa jag vet typ.. Men gud vad är det jag håller på med, typ sveriges mest ointressanta blogginlägg? Okej, måste iaf bara berätta att, shit vad jag saknar våren, allt bli så mkt lättare då. Så med denna bild säger jag att efter nyår ska snön bort och solen ska lysa och man ska kunna sola och bli brun, fan vad najs!


Öknehult våren 09




♦ Ny kjol


♦ Har precis kommit hem från vällingby med carro, köppte en paljettkol och b.u.s servetter ^man vill ju inte se ut som ett lik på nyårsafton, haha.. Ikväll blir det hem till carro i hennes lilla stuga tror jag, haha många minnen från den där stugan asså! ja, vi får vell se hur min nyårsoutfitt kommer att se ut, har inte hittat någon lämplig tröja till min kjol än så det blir nog en tripp upp till vällingby imorgon också.. Jusste! jag och carro skulle precis gå mot K5 när vi gick förbi en frisörsalong och så stog det bobby´s på fönstren och så, vi bah: men vafan han har ju typ salong i stan? och så kollade vi in och vem tog inte där? Bobby! haha, var mega sugen på att gå in men våga inte..


Paljettkjol från Mango, 239:-

Någon som har lite tipps vad man kan ha upptill en sånhär kjol?



♦ Dagens tipps


♦ Haloj, snart släpar jag ut min bror och hund och går runt i lite områden för att dela ut post igen, andra gången i mitt liv :) senare kanske jag tar en tripp till säby eller drar ner till riddersvik och fotar Julia.. Senare ska jag och Julia iaf dra till vällingby.. Asså jag funderade på att gå till frissan idag och färga bort min utväxt, men asså jag vet inte någon bra frisör i närheten och så vet jag inte hur mycket det kommer att kosta.. Huum får se hur jag gör. Nu ska jag överföra alla mina Mj skivor till mobilen och så ska jag gå och rocka när jag delar ut posten :) haha..

DAGENS TIPPS:



Funderar på att beställa denna dynamit, har hört mycket gott om den.. "Ger extremt skadat hår en dunderkur med dynamite. Denna djupverkande proteinkuren reparerar torrt hår, behandlat och skadat hår och återuppbygger för optimal glans och lyster." Exakt vad mitt hår skulle behöva! ni hittar denna räddare i nöden här→ http://forhair.se/?artnr=007DISP&cat_id=155

Ha en bra dag vi hörs senare, puss och kram



♦ Lista!


♦ ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV - blir alltså kvällens inlägg, (i brist på bilder) :)

1. Är du singel?:japp
2. Är du lycklig?:Tror det
3. Är du uttråkad?:Just nu ja :)
4. Är du ledsen?:Nej, lr jo
5. Är du italienare?:Nä :(
6. Är du cool?:Självklar
7. Är du från Irland?:nej?
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?:ja

 ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:ja
2. Har du någon gång blivit sårad?:vem har inte?
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?:ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?:nej
6. Har du haft en hemlig beundrare?:ja
7. Är du kär?:ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor?:beror på.. 

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?
2. Hår eller ögon?
3. Katter eller hundar?
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?
5. Coca-Cola eller Pepsi?
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Båda ^
7. Pengar eller lycka?
8. Dag eller natt?
9. Msn eller mobil?

 TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? jao
2. Brutit nåt?:armen
3. Gjort nåt du ångrar?:många gånger :)
4. Hoppat Bungee Jump?: skulle seriöst dö!
5. Ljugit för någon du tycker om?: jaa, tror det
6. Ätit en hel tårta?:nää
7. Gjort bort dig offentligt?:skoja inte!
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?:nej
9. Gråtit när ett husdjur dog?:ja?
10. Velat försvinna?:ja

 SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde:Julia
2. Telefonsamtalet du fick:Fredirk L
3. Personen du var med:Julia
4. Roligaste grejen som hänt:Just nu? ää, mkt
5. Personen du smsade:Caroline
6. Personen du tänkte på:Caroline
7. Du skrev till på myspace:ingen
8. Du kommenterade:rikauteliggare.devote.se
9. Du tillbringade natten med:Julia
10.Du kramade:Vovve

Sov så gott sötnosar..
 



♦ Jag saknar min älsakde K


♦ Hör du det din bajs, du är jävligt saknad! hoppas allt är bra i Dalarna med din älskade snowboard iaf ;)






♦ Vaanlig dag


♦ Hej, har nu kommit hem från riddersvik, jag och ester hade en mysig uteritt idag, ikväll ska nog jag och elin hitta på något mysigt och imorgon ska jag antingen försöka komm iväg till Säby eller åka till vällingby, får se :) Dagen har inte varit så speciell så bilderna kanske inte är mega kul men men..


Mysig tröja från Monki..




Casper och jag är skogsmullar :)




Ester hade varit i säby och fotat älsklingen, riktigt fina bilder tkr jag!




Flinga är finast i världen<3




♦ Godmorgon!


♦ Godmorgon, idag sov jag jättelänge igen, julia och jag åkte inte skidor, det var för konstig snö.. Stackarn fick stå och vänta på mig och jag kom aldrig, hon hade inte sett mitt sms. Nu ska jag ta bussen ner till riddan, jag och ester ska rida ut idag :) Nu måste jag kubba bussen kommer om typ 5 min :S. bilder mm kommer sen, puss på er.




♦ Trött


♦ Jag är skittrött, vf vet jag inte sov till 11 i morse, imorgon blir det lite träning, jag och julia ska nämligen konka oss ner till golfbanan och åka skidor, ^^ asså man ser så jävla störd ut när man åker längd iaf om man är nybörjare, haha.. Vi får se om jag kan fixa lite snygga bilder! Efter det ska jag till Casper som vanligt och sen? vet inte riktig kanske drar en liten sväng till vällingby och kollar lite i Topshop, kan snart inte hålla mig måste spräcka mitt presentkort :) Jusste, jag har en ny header (tillsvidare) vill försöka skaffa en mer personlig men vi får se när det kommer att hända, troligen nästa liv, haha..


Ska försöka färga bort min utväxt innan nyår, får se hur det kommer att gå..


Fan, känner mig fett nere, vet inte varför, ibland vet man lixom inte vad meningen med livet är egeontligen, man vill se in i framtiden och se om den blir som man vill att den ska bli.. Känner hela tiden att jag inte pallar ta tag i mitt liv, jag vet inte vad jag vill, men jag pallar inte ta steget ut, enklare att bara låte allt flyta på som det redan är..
Aja ska ducha nu, sedan krypa ner i sängen och läsa Elsas mode och lydssna lite på This is it.. Gonatt alla<3



♦ Myssöndag


♦ Igårkväll gick det villt till, jag sofia, carro och julia drog till Vällingby och sen till typ Bromma, pallar inte berätta allt.. Säger bara att poliser är jävligt heta:) Idag tog jag och julia en lite runda på casper och ben, nu har jag bara suttit och tjockat mig framför datorn och ska ringa K när som helst.. Har kommit på att jag måste köpa ett par converse! lite efterbliven men modet verkar ju hålla i sig även till våren.. Ikväll blir jag nog bara hemma tror jag, Gossipgirl utan min älsakde K kommer kännad surt men dalarna tar nog väl hand om henne :) haha puss på er<3



Funderar på att köpa bruna..




..Eller svarta?




Fast gråa är alltis snyggast? eller, asså ni får gärna hjälpa mig med mitt livs svåraste val hah :) KOMENTERA!




♦ Julshopping i stan


♦ Igårkväll kom älsklingen julia hem till mig och töntade sig hela långa kvällen, haha.. Det sluta iaf med att hon slagga här och jag fick inte en blund på hela natten när hon snarkade som en gris, rullade sönder min säng och drog åt sig hela täcket, jävla bajsunge!<33 Vi hade iaf bestämt med carro att åka tidigt till stan för att shoppa, julia och jag missade självklar bussen med några hundradelar och fick vänta i  (jag skojar inte!) 50 min!! dumma som vi var stod vi där och frös, nä'r det var 20 min kvar gick vi in till knullen och i brist på underhållning granskade vi alla gammla varor som hade gått ut i datum ^^ haha, no life? När vi kom till barkarby orkade inte jag tjockis springaikapp tåget så där blev vi väntande i ca 30 minuter, så jävla fail jag och julia är! Btw, en mysig dag på stan med carro och julia, många skratt och rullande pengar :P 



OBS, gammal vara på knallen!




Julias heta rumpa :)





Vrålgo mat på Snadys café




Carrobarbro, okej meningen var att hon skulle smila på bilden, iaf en skitskumm horaffär som idioterna drog in mig i, mkt skartt iaf!


Nuu till mina älskade kläder som jag köppte!

Myströja från Monki, typ 200:- halva priset!




Den lilla randiga från Weekday typ 126:- halva priset




En vit t-shirt från HM, vrålbillig!

Ja, det vart 3 saker men jag ska shoppa mer, hann inte gå så mkt på Topshop som jag hade velat, det var så otroligt mkt folk, tar det en annan dag, måste! älsakr topshop!

Ps. Jag är fullt medveten om att min header är galet ful! ska byta så fort jag får möjlighet! Puss och kram<3







♦ MJ fan, lr vad?


♦ Hej, Flinga mådde jättebra, hon stod och tjockade sig i hagen nästan hela tiden när jag och carro var i säby.. Jag kollade igenom mina julklappar och märkte att jag nu har lyckats sammla på mig en hel del michael jackson prylar, koommer aldrig sluta lydssna på hans underbara röst<3 Snart ska jag ringa elin och förbereda mig för en kväll med mina flickor! Mys på, denna kväll och njut av ett galet härligt jullov!


Älsklingen<3 ingen bra bild men men..



Carrobarbro, haha :)<33



Min lilla sammling, älsakr allt, men känner mig lite patetisk? aja bara symboler för evig kärldek<3




♦ Sockertoppen Rabih


♦ Japp, Rabi sötisen ska vara med i Let´s dance, så jävla roligt tkr jag! ska råglo på honom, tror att han kommer äga!








♦ Dagen efter..


♦ ..Julafton, det känns inte som att det var julafton igår, det känns bara jävligt tomt, när jag vaknade kände jag såhär, Jahapp, då var det roliga över då.. Men sen kom jag på, fan det roliga har precis börjat! Pengar i julklappa att shoppa på rean för, lediga dagar med älskade vänner, mysiga gratisbiokvällar genom biocheckar, men framförallt - NYÅRSAFTON! längtar så jag dör, villken kväll det ska bli! Idag ska jkag och carro åka en snabbis till flinga, sen ska jag nog bara chilla och ikväll blir det antingen mys eller något annat, vi får vell se;) Imorgon blir det däremot, shopping, jag, carro och julia har bestämt oss för en dag på stan, vi ska upp tidigt och länsa butikerna, haha.. Ha en mysig juldag!



haha, lekte lite diva yesterday ^^










Japp, röda läppar blir det nog på Nyårsafton tror jag..





Rastlös igen?..


♦ ..Tror fan det, jag sitter här och har panik efter något att göra, känner mig helt jävla fet efter denna julafton btw, vill bara ut och shoppa på julrean så fort som möjligt! har ett nytt motto tror jag, Pengarna ska rulla ;) haha. Ska nog kolla lite på chicy.se efter något jag vill ha, älskar kläderna där!

Detta har jag kommit fram till att jag vill ha:


Urball ring av märket Rock by sweden från Nelly.com




Nästan ännu colare ring av Rock by sweden från nelly.com




Vill ha denna T-shirt för bara 169:- från chicy.se





Denna underbara väska är vell bara att drömma om? från chicy.se för 1390:-



 
Dom här snygga armbanden kostar 179 och 89 :- från chicy.se



  
Tröja 398:-                       Tröja 398:-                    Tröja 469:-  Chicy.se


Måste ut och shoppa, längtar så. Ska fråga mammi om jag kan få beställa lite från Chircy.. :)



♦ Julaftonskväll



 Hej<3 Min dag har sett ut såhär: först vaknade jag och käka frukost, som vanligt risgrynsgröt på julafton ^^ sen drog jag ner till casper, var skitstressad hela tiden för gästerna skulle komm vid 2. När jag kom in i stallet såg jag en påse från kicks som hängde på Caspers boxdörr, ett kort och två julklappar och en lite chockladtomte. Jag blev jätteglad, fan vad gulligt av Johanna att tänka på mig på julafton.. Casper är så himmla mysig jag red barbacka i paddocken och sen skyndade jag hem. Väl hemma tog jag en duch och när jag står i duchen hör jag hur mina kusiner stampar in, haha, jag var tvungen att springa in på mitt rum i handuken och turban på huvet, aja.. Nu har alla klappar öppnats och farmor, farfar, mormor, morfar och min familj sitter i köket, jag känner mig helt uppsväld av all julmat och godis, men det är ju en del av julafton :) Okej, jag pallar inte fota mina julklappar nu, men fick iaf lite blandade saker, böcker, parfym, kläder, presentkort, pengar och en jävla massa bio checkar :) mys, för jag älskar att gå på bio! Önsakr att eran julafton var hur mysig som helst, puss och kram<3



Casper<3





Dagens:( inte så kreaktiv) hade ingen julklänning så det blev en av mina älsakde skjortor, den kommer från en sekonhandaffär i vinsta tror jag ;)





It´s don´t matter if you black or white..




Allt mysigt julgodis som man spyr av att se nu i efterhand..





Haha, wilma siktar in sig på sin julklapp som jag ska dela ut <3


Hoppas att eran julafton har varit grym<3




♦ God jul!

♦ Ja då var det julafton då :) jag hade precis skrivit ett gulligt inlägg när jag råkade krissa ner hela sidan :/ bajs. När jag vaknade i morse satt det upphängd en julstrumpa på min dörr till rummet,mamma och pappa är så jävla gulliga! Asså idag är jag mega stessad, ska hitta äta frukost, åka ner till casper med hunden, duckha efter det, klä mig, hjälpa mam och pap, innan gästerna som btw består av mormor, morfar, farmor, farfar, kommer kl 2! Därför bloggar jag och går upp så tidigt, kanske även hinner med något inlägg senare ikväll för att imformera om julklapparna :) haha, inna jag gå och äterfrukost nurå Hälsar jag er en riktigt jävla najs jul, med många fina pressenter och mysiga släktingar! Mega puss och mega kram<33


Haha, höll på att garva ihäl mig igår när vi tog in granen, vf inte ha den på detta vis? ^




Sveriges snyggste gran?




...Och självklart en svartvit, my favourite;)




Julklappar, minus farmor, farfars och mormor, morfars ^^




och så avslutar vi med en bild på mina naglar;) haha, är jag patetisk som målar rött till jul?

Ha en underbar julafton nu<3



♦ Julklappar!


♦ Jahapp, nu har jag slagit in alla mina julklappar! kom på att det är ganska jobbigt, men ändå lite mys. Snart tar vi in julgranen och klär den, ännu mer mys! Asså idag har jag varit så jävla duktig, jag dammsög hela övervåningen, städade i hallen och pyntade lite i fönstret, man blir sjukt trött av att dammsuga! undra om man förbränner mkt, tror faktiskt det, ska nog börja dmmsuga mer ;) Mina bajsungar kunde inte följa med mig ut med lillskruttan imorse så jag trog med min bror ut i snön, fan vad han blev mulad! ^ Nu ska jag måla naglarna och ringa K, ha det bäst<3


Mina fina julklappar :) inte speciellt många :S lite allt möjligt, halsduk till bror, skivor till päronen mm.




Dagens(oseriösa) tjocka täckbyxor, mössa, halsduk, jacka.. haha, ska ut med vov.









♦ Dan före dopparedan



♦ Japp imorgon vid denna tid sitter jag säker och smäller i mig risgrynsgröt med min kära familj eller så öppnar jag morgon julklapparna eller så är jag ute med wilma.. För imorgon är det JULAFTON! :D Ikvälll ska vi klä julgranen och lägga ner alla fina klappar, det kommer att bli så mysigt! Denna dag kommer dock bli lite seg eftersom att jag måste städa och hjälpa min panikstressade mamma.. Men sånt hör julen till :) Japp, nu ska jag ringa mina sömntutor till vänner och dra med dom ut på en långprommis med Wilma, ha en mysig "dagen innan dagen" dag ^^ puss på er<3



Wilma vinter 08<33





♦ Rastlös



♦ Gud, vet inte vad det är med mig, känner mig så jävla rastlös! klockan är snart 12 och jag har inget att göra, blir galen.. Inte för att jag hade planerat att gå ut ikväll eller något, har bakat hela kvällen-Ja, igen! :) haha, men idag bakade jag vääärldens, jag skojar inte, vrldens godaste tryfflar som jag ska ge bort i julklapp till nån gammling :) lovar att jag är såhär jävla pigg för att jag har fått en sockerchock lr ngt, haha.. Efter jul blir det hårdträning! måste fan gå ner lite i vikt, K du får hjälpa mig! Nää men eftersom att jag inte har något att göra gick jag in på cosmopolitan.se och kikade på någon rolig lista att roa mig med..

Jahapp nu har jag suttit och fyllt i den äckliga listan, tror ni inte att den inte funkar att varken kopiera lr ladda upp, så jävla saijk!! Aja blir en bild istället.



..På mina underbara flicks, har jag berättat hur mkt jag älskar er?<3








♦ Solen, kom tillbaka..



♦ Har nu varit i vby och shoppat lite julsaker med sofia, det var ganska mkt folk och jag fick lite lätt panik när jag inte hittade någontoing åt någon, blev lite saker tillslut iaf. Asså jag är så jävla blek på vintern, hatar det, vågar nästan inte kolla mig i spegeln på dagarna! uuussch, fy och blää.



Saknar sommarbrännan :((






♦ 22/12-09 - Pooost påväg!



♦ Vaknade ganska tidigt imorse av att pappsen stökade runt i köket, satte på musik,MJsåklar och läste ett kapittel ur Ks bok Elsas mode, boken är galet bra! rekomenderar den med kärlek!
Efter frukost och allt så tog jag och pappa med oss wilma och började dela ut västerort + reklam. Det var megajobbigt. 400 pers att dela ut tiningar till, fast om jag gör det själv samlar jag totalt ihop till typ 500:-/mån :) Pappa och jag hade typ delat ut hälften när vi öppnade andra påsen med tinigar, där låg även reklamen! vi hade glömt att dela ut reklam till typ 200 pers, så jävla jobbigt så pappa kommer typ gå och dela ut till dom igen sen, eller så skiter vi i det, människorna dör vell inte av en morgon utan reklam från blomsterLandet? Idag ska jag till vällingby, måste ringa någon av mina pärlor och fråga om de vill hänka.. Jag måste köpa mer julklappar, bajs.. har nästan inga pengar kvar;/ ha en gullig dag<3



Älsklingen tyckte det var skitkul att gå med och dela ut post<3









Måste gå och käka nu, hörs senare<3



♦ Julbak



♦ Japp, har nu bakat fong eller tjong? tror jag att det heter, det är som typ kola jävligt gott ^^ asså jag älsakr att baka, ösa på med NRJ och vrålbaka, smaka 24 och sen se resultatet :) fast nu bakade jag inte julklappar som jag först tänkte utan jag bakade till julafton.. Imorgon blir det shpping i vällingby jiiipie, måste hitta någon söt som vill hänka bara, ska fråga julia carro lr soffy tror ja. Längtar efter min K!



Najsigt bajsigt, ni anar inte hur gott det lukta!




Men såhär mysfina blev dom, mina älskade kolor ^^




Japp, nu står dom i kylen och väntar på julafton..

Respt:

3 dl socker
1,5 dl grädde
1,5 dl ljus sirap
2 msk smör

Blanda allt, koka tills det håller kulprovet(häll lite av själva massan i ett glas med iskallt vatten, ta upp det och låt det stelna, man ska typ kunna bryta det nästan) sen häller man allt på en smord plåt och degar ut det med händerna, rullar det till en lång grej^^ och klipper isär.. hah. och poff in i kylen, GALET GOTT!



Såg denna cola julbock på plantagen, blev kär den var ju lixom svart, som en neger ^^ och så hade den silvriga rosetter, väldigt sweet I think.. Men hade inte råd, eller egentligen men pallade inte köpa den, asså den kommer ju ändå bara stå och glo i mitt rum och bli massa damm på..

Jahapp då ska jag ta ut min fishund på en kvällsrunda, må gott vi hörs imorgon puss i mass<33







♦ Brittany Murphy


♦ Som ni säkert redan vet är den berömda skådespelerksan Brittany Murphy död, såg det på blogg.se igårkväll men kände att det inte var så lägligt att lägga upp ett sånt inlägg efter K och min härliga berättelse. Väldigt synd tycker jag, hatar när det händer sånt här, hon var väldigt ung och dog i duchen av hjärtestillestånd.. Rest in peace<3










♦ 21/12-09 - Stalldag



♦ Dagen började med att jag gick upp vid typ halv nio tiden, det var lite jobbigt men jag hade bestämt med Sandra att vi skulle ut med doggarna, det var ganska mysigt, vi gick till golfbanab och lite i skogen, Wilma var så jävla bitchig, hon typ högg efter Fonzan hela tiden, stackaren! haha, hon ser ut som ett litet monster när hon gör så ^^ men anledingen är att hon löper fast hon har altid varit en lite bitch.. Sen drog jag direkt till Casper, red dressyr i paddocken och sen släppte jag och jula hnm så han fick springa lite lös, mycket söt och busig häst :)
Igår hann vi inte köpa julgran så snart åker jag bror och far och gör det ;)Ikväll vet jag inte vad jag gör, får se.. Nu kommer lite bilder på buscasper..



Såhär såg pollens pannlugg ut efter en timme i paddocken ^^





..Vi släppte busen och i början gick det lite trögt..





 
..Sen fattade pollen att han var lös ^ (sorry men har bara 3.5 mp på mobilen) 





Så fin<33




 
<3


Ha en grym kväll, massa kärlek från mig<3




♦ Kristin Lysander är så jälva sajk!



♦ Kristin var här och vi satt och kollade på Gg, efter det berättade hon om sin nya kärlek Bow wow, så jävla störd människan är hon skrev en berättelse om våra kommande liv, haha älskar dig<333

K och I om 10 år

 

-         I, jag är tillsammans med BOW WOW!!

-         K, är du? Fan vad coolt.

-         Jag vet, han är så snygg. Jävla snygg han är utan kläder.

-         Berätta mer. Jag är desperat.

-         Men hur går det med Jesus? Bow wow är fett grym i sängen.

-         Det går bra med Jesus. Men han är också bra i sängen, vi har sex varje dag!!

 

Kristin håller Bow wow hårt i handen. Hon ler mot honom och han ler mot henne. De går längs drottninggatan. Kristin och Bow wow är i Stockholm för att ta det lite lugnt med Kristin familj. De ska möte upp Isabelle och Jesus på ett café som heter ” om du är kåt”!  Det är ett bra café för att alla är kära där. Men det bästa med allt är att alla är kända. Bow wow rappar, Krisitn är Victoria secret modell, Isabelle är känd bloggar och Jesus är pojkmodell. Kristin och Bow wow passar perfekt tillsammans, Kristin tycker om hans musik och han tycker om hennes kropp. Samma sak är det mellan Isabelle och Jesus. Isabelle gillar hans utseende och han gillar hennes rumpa och hennes blogg…

Efter de hade varit på cafét så skulle Bow wow på någon fest, Kristin ville vara med Isabelle och prata om sina små älsklingar och Jesus skulle på fotografering. Men innan det måste de ju säga hej då till sina pojkvänner. Så här gick det till.

-         Jag kommer att sakna dig wow. Säger Kristin och kyssar han på munnen. Det blir en lång liten kyss.

-         Jag kommer att sakna dig med KLys. Säger Bow och kramar om Kristin hårt.

-         Jag kommer att längta tills i kväll. Säger Isabelle till Jesus.

-         Jag med, till din rumpa. Säger han tillbaka och kysser henne hårt och länge. ( med tungan i hennes mun. De älskar att hångla)

 Bow wow och Jesus gick inte tillsammans, Kristin och Isabelle gick tillsammans hem till Isabelle. Det var helt överlyckliga över sina fantastiska pojkvänner som de kommer att vara tillsammans med länge.

-         Hur är det nu då I?

-         Det är bra, det känns super. Med Jesus, vi är som två hästar.

-         Det är ju roligt. Jag och Bow wow är som två fotbollar på en plan.

-         Det är ju trevligt. Har ni gjort allt liksom? Du vet?

-         Haha, jävla peddo I. Inte riktigt, men han är grym.

-         Vi har gjort allt!!

-         Äh okej! När kommer du till New York då?

-         Jag följer med dig och Bow wow när ni åker hem.

-         Neej, vi har privat plan och du vet inte vad som händer där.

-         Men det gör inget. Du vet att jag är van.

-         Visst gärna för mig. Men du får sitta på toan hela tiden.

-         Trevligt. Men ni kanske kan behärska er?

-         Det kanske vi kan. Ska du och Jesus flytta i hopp?

-         Tror det, men inte än. Kanske om en vecka.

-         Har du sätt min show? Du vet när jag in ledde victoria secret showen. När Bow wow sjöng.

-         Självklart. Men var inte ni tillsammans då?

-         Det var vi, men det gick bra. Det gick super.

-         Vad bra. Ska vi gå och baka något gott? Typ en sockerkaka snopp?

-         Men snälla I? Okej, jag gör det för din skulle. För att du älskar sånt.

 

Kristin och Bow wow levde lyckliga i alla sina dagar och det gjorde Isabelle och Jesus också. Kristin och Isabelle kommer alltid vara bästa kompisar och de kommer alltid finnas för varandra när de ska ha ” pratet ”. Ni vet.. Tack och hej.

 Ps. BOW WOW ÄR KRISTIN, INTE NÅGON ANNANS. JESUS ÄR ISABELLES INTE NÅGON ANNANS!
 Ps 2. Kristin kommer alltid vara en modell och Isabelle kommer alltid vara en bloggare. De kommer alltid vara svaga för sina killar som de drömmar om nätterna om. Inga namn..



Observera att Kristin lysander var jävligt oseriös och att detta inte stämmer ett dugg med verkligheten! så jävla störd du är, skrattade ihjäl mig!!<3333



♦ 20/12-09 - Snöuteritt



♦ Heej<3 Dagen började med att jag gick upp vid typ 10tiden. Julia kom vid typ 11 tror jag och sen åkte vi buss ner till riddersvik, julia och jag tog en underbar uteritt och galopperade i djupsnön, det var jättemysigt.. Hästarna var underbara och lagom pigga men självklar får dom lite damp i bland men det är bara mys :) efter det tog jag och bästavän bussen hem och nu sitter vi och väntar på ett lunchen ska bli klar. (käkar typ alltid lunch vid 15 när jag tar casper på dagarna) ikväll kommer K och vi ska kolla på Gossipgirl men innan det drar jag med mig bror och far oc köper en julgran, så mys! sen senare på kvällen kommer Julia och vi kanske spanar efter fekke lr bara tar det lungt.. Hoppas ni får en underbar kväll, megapussar.



Casper med snö ^^





Juliaälslingen och Ben påväg ner till Viksjöängarna..





Sötismule<3









En lista

Kollade in Kenza.se och fick syn på denna roliga listan, på Cosmopolitan.se kan man hitta flera listor att underhålla sig med:)

Nämn något som gjorde dig glad igår: Casper var underbar
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan: slog ner Julia ^^
Det sista du sa högt: Ett mega gapskratt
Det senaste någon sa till dig: Jaaaaa?
Vad har du druckit idag: Absolute Vodka, skoooooooooja.. Nä men typ juice, vatten
Vad var det senaste du åt: chocklad
Vad var det senaste du köpte: Typ chocklad till julbaket yersterday ^^
Vad är det för färg på din ytterdörr: Blåå
Vad är det för väder hos dig nu: Galetmkt snö
Godaste glassmaken: Typ polka lr lakrits
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Självklart men jag underskattar inte dejting..
Sover du tungt: Beror på vem jag drömmer om, mohaha
Drömmer du mardrömmar: Sällan
Trivs du med ditt jobb: Har inget
Favoritklädsel: Herrskjorta, boots, tajts, accosearer
Favoritlåt just nu: Allt som har med Michael jackson att göra
Vad ser du om du tittar till höger: Korgstol, bord, garderob, dörr
Vad gör dig glad just nu: Julia, att det är mat snart, huum, jusste första jullovsdan imorgn :D
Vad ska du göra härnäst: Käka ^^
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Överlycklig? nja, hade kunnar vara bättre men jävligt lycklig iaf :)
Favoritgodis: Choklad eller lakrits
Kläder just nu: Ni vill inte veta
Sommarplaner: Resa?, vänner, mys, typ vrålsola, bada, träna..
Hur många kuddar sover du med: Alltid 2, får panik annars, hah..
Spelar du något instrument: Nä :/
Morgon eller nattmänniska: Jävligt flexibel
Vad är viktigast för dig: Mina vänner, familj, hästarna, wilma..
Är du kittlig: Ahadu!
Snarkar du: Har aldirg gjort
Stjärntecken: Oxe
Äckligaste insekten: Oj, ingen aning
Längtar du mest efter just nu: Flinga


Lite information, vi hörs senare, loveyaa<3



♦19/12-09-FILMKVÄLL MED K



♦ Nu sitter jag här i Ks soffa och bloggar, har knappt varit hemma idag så jag har inte hunnit blogga på hela dagen, igårkväll var vi tjejor hemma hos carros mamma, vi kollade på en film som jag inte kommer igåh namnet på den var lite rolig ^^ K och jag är mitt uppe i julbaket sammtidigt som jag sitter och smockar i mig typ ostbågar, tjockis! Det känns som att jag inte har kommit igång med festandet nu på lovet än, men det kommer känner jag på mig :) Nu sprang K och handlade mer chocklad till vårt julgodis, lägger ut receptet och bilder senare..Hoppas att ni får en galen, mysig eller underbar kväll<3

 
Jag och K ibörjan av sommaren 09<3



Fick lite damp, ni får ursäkta mitt utseende men, men.. K är sötast i världen<3 Nu ska jag gå och käka varma makor innan vi börjar kolla på good luck chuck :)




♦ Make my wish come true






♦18/12-09-JULLOV!



♦ Jahapp, då var det jullov, det känns helt stört, man fattar inte att det är jullov förrän julafton börjar närma sig tror jag.. Idag fick vi betyg jag blev inte så jättenöjd, älsakr ju slöjd och har haft MVG hela tiden tills nu, jävla skit, jag gjorde en bildslöjd med mj och så hann jag bara lämmna in själva bilden utan ramen, jag visste och sa till min lärarre att ramen skulle göra mkt av mitt arbete men hon betygsatte det utan ram;/ jävla bajs så jag fick VG och är skitledssen.. Sen när hon fick se hela bilden med ram oallt så sa hon såhär: om du hade lämnat in den med ramen skulle du nog ha fått MVG, jävla kärring säger jag bara!
Aja, idag sjöng min älskade elin solo inför alla i gympasalen, så duktig!<3 sen fick vi betygen, fick MVG i tre ämnen, Bild, Biologi och teknik.. G i spanska och engelska :( och VG i resten.. Fan vad onöjd jag är! aja, efter skolan gick jag och elin hem till sofia, vi cillade lite och snackade en del. Nu är jag hemma och har precis käkat lunch, ska snart till säby. 
Ikväll blir det girlnight, mys<33


Dagens: inte speciellt nöjd men efter att ha slängt ut halva min
garderob och kollat på termometern kom jag fram till denna mysiga
stickade kofta från MQ, halsband från indiska..








...Sen när jag kom hem fick jag fotodamp och lekte modell/dansade beyonce framför spegeln, hah adhdbarn?












Det var detta arbete jag menade, så jävla fittigt! aja, shit the same, Mj är och förblir bäst, love you most<3




För alla som undrar ser mitt rum ut som ett bombnedslag, måste städa ;d




Dagens rekomendation: min Vera vang princess, helt underbar! jag älskar doften, den luktar typ ganska sött och mysigt :) tyvärr börjar den bli gammal och har tappat mkt doft ;/ önskar mig en ny annan parfym i julklapp..
hoppas eran dag/kväll har varit/kommer bli bäst<3julkramar<3





♦ Snow walk with best friend<3



♦ Nu har jag tagit en låååång vinterprommis med K och Wilma, vi gick i typ en timma och bara snackade, väldigt mys.. Snackade om allt, framför allt skolan och killar och massa! :) så skönt att få prata av sig och säga precis som man känner, tack för att du lyssnar sötnosen min<3 Wilma var överlycklig, hon äslar snön! fin hon är älsklingsvovven, hon vägrade att gå in efter en timme ute i snön, fan vad kaanas hon är min plutta<3


 haha damp? ^





Tröja: street one, Mössa: gjort sjääälv, stolt? jaaa haha ^




Nästa-hundpromenad




Basjhund







some pictuers från promenaden, gonatt alla söta<33 så Hedman, kan du sova nu? ^^





♦ Julafton om en vecka!



♦Hej hopp gummi snopp<3
Idag snöar det igen, snö,snö,snö. Myys säger jag :) klockan 4 ska jag ta min söta hund och pulsa ner till K, sedan ska vi plåga oss i snöstormen en stund, mycket kul.. Igår sov jag som sagt hos julia och kunde inte blogga på helka dagen, förlåt!
Asså jag kan inte fatta att det är terminsavsluting imorgon, kommer ihåg skolavslutningen, allas fina klänningar och skor!första skoldagen, minns jag som igår... Det ska bli så galet skönt med lov iaf, men det känns ändå lite tomt att inte gå till skolan "/ jaja, snart är det julafton om exakt en vecka så jävla mysit!:) Nu kommer lite bilder ha en fin dag<3



jag vet att bilden är superdålig men juliaidioten har ingen helspegel :/
Dagens: lång svart tröja från..? K:)<3
Jeans: Jstore minns ej pris..
Tråkig klädsel men, men..





Casperfinisen med sitt nya mystäcke<3




Fan vad gott det är med kladdkaka och smet ^^ julia och jag äger i köket :)




Påväg hem från skolan, höll på att snöa igen!



◊ 17/12-09



◊ Är i skolan nu och väntar på att få gå och äta.. Är skithungrig och det är julbord :) igår hann jag inte blogga. Tog casper sen gick jag och julia hem till henne och bakade tills so:n idag. Sen pallade jag inte gå hem, så jag sov där och därför hann  jag inte blogga.. Idag kommer lite bilder från igår och idag, så fort jag kommer hem.. Ha det bäst, nu<3 hörs senare,



♦ 15/12-09-snö!



♦ Hejsan gullungar<3 idag vaknade jag och kollade ut ur mitt fönster, vad såg jag? snö! :) blev överlyckig! så galet mysigt ju, sedan när det fortsatte snöa hela långa dagen blev jag ännu gladare tror jag:) jag och julia gick till skolan som två små eskimåer i våra stora luvor^, är så glad att bästa vän är tillbaka, älskar henne mest i världen<3
Skoldagen var okej, kort dag och ganska chill eftersom att man inte pallar jobba och lärarna inte pallar tjata. Engelskadisskussionen gick som väntat sämst!, fan också, vill ju äga på engelska, vill kunna prata helt flytande, fattar inte varför det inte funkar, har försämrat min så jävla mkt! :( Aja, pallar inte deppa nu. Efter skolan gick jag och bäst ner till stallet för att rida pollarna, det var riktigt mys kan jag säga! sitta där på caspers varma rygg utan sadel, inburrad i jackan och tjocka täckbyxor! synd bara att Ben blev lite halt och att vi inte kund rida så länge..
Nu är jag hemma och ska snart börja med en äcklig bokreccention som ska vara inne imorgon, så jääävla pist of jag är på Hans! ofta man klämmer in ett arbete nu typ 4 dagar innan lov!?
Nu kommer lite bilde från idag, puss på er<3



Dagens: Rutig favoritflanellskjorta från weekday 299:-(herr) Mkt kärlek till den^
Mina hatobjekt leggings,(hade inga andra)
Halsband, komme inte ihåg...




Okeej? tänker ni. Jag tänker: jag bjuder på denna ;)





Påväg till skolan..




Finaste,<3 påväg till stallet




Gissa om Casper blev glad att komma in?




Känner att min kamera äger, uteritten var iaf myspys<3





♦Dagens roligate + sötaste.



♦ Elin i matsalen, när vi är ska gå och hämta mjölk: En kille ropar på henne och vi går till hans bord, han säger han att det inte var ngt. En annan kille från samma bort säger: Fan vad ni suger! Elin: Hur vet du det? asså jag garva ihjäl mig så jävla skön hon är min bajskorv<3

Senare i matsalen, vi satt och åt korvmat, blää.. Aja btw, Ellin: Jag har en fråga. Vi: okej..? Elin: asså varför finns det svordommar som typ fitta och sånt när man ändå inte får säga dom?
Såå jävla söööt!!



Äängel<333





Hoppas att ni får en mysig kväll<3









♦14/12-09



♦ Dagen har varit bra, fick MVG i bild denna termin, känns väldigt kul :) Efter skolan drog jag och carro ehm till henne och käkade lite smoothie och macka, mkt gott! sedan cycklade vi ner till stallet, det ver skithalt. Haha garvade ihjäl mig när carro och hennes cpcyckel välte ^^ Sedan red jag ut på casper barbacka, carro gick bredvid(så snäll) casper var mysig och jag kände mig som en sån där eskimå i mina tjocka täckbyxor och dunjacka, men jag frös iaf :) Nu har jag kommit hem och ska snart käka och ducha. Hoppas dagen för er har varit mys<3


Urkäkta denna dåliga dagens bild - blir bättre imorgon. Tröja Från franska affären Cheveignen, minns en pris. Lackleggings från MQ, minns ej pris, Armband frånKapphal mm. Halsband: Indiska.




♦ Hästdag



♦ Det känns som att jag har spenderat hela denna dagen i stallen, vilket stämmer ganska bra.. Förs var jag ju hos casper till typ halv 4 sen slängde jag i mig lite käk och drog direkt till säby för att vara med på julshowen, det gick bra. Maja vann tävlingen och det var hon värld, hon äger! :) Mickel och jag kämpade på, det såg säkert helt sajk ut, jag red som en jävla galing!  men, men kul med en fullsatt läktare.. Efter det skötta jag älskade flinga lite och nu är jag hemma, fan vad trött jag är! har precis gjort fransk manekyrl på mig, skitsvårt! det ser bajsfult ut men jag pallar inte bry mig.. Undra om jag ska smeta in mig med brun utan sol, vet inte om jag pallar..
Aja, hoppas att er dag har varit underbar! Inga fler bilder från idag så det kommer lite gammalt..


Jag och älsk sum 08, saknar de tiderna<33


...kej, min dator ville tydligen inte ladda upp fler bilder, ha en mysig kväll!




♦13/12-09-Luciamorgon



♦ Vaknade upp imorse av att min galna mamma stod och bakade lussebullaroch gjorde risgrynsgröt haha, idiot, vem pallar gå upp och baka på morgonen? tackar henne iaf för att hon gjorde deet, världens goaste frukost:) Min dag kommer att se ut såhär: Först, gå ner till julias kanin och ge den mat, sedan drar jag till Riddersvik och rider Casper, därefter åker jag till Säby och hoppar en bana på julshowen, sen kommer jag hem och K har träning i vardagsrummet ^^ sedan är det Gossipgirl, då kommer även sofia och vi har en myskväll i TV soffan. Funderar även på att ta lite BUS kräm i ansiktet i kväll, har blivit så jävla blek. :s



Mmmm




3:dje advent :)




Carro igår, hon såg helt fale ut i sin luva :) söt du är vännen<3




Me yesterday





♦ Snööö!

♦ Nu har jag kommit hem från en heldag på stan, jag köppte en varsin skiva åt mina päron och typ en halsduk till min bror. Just nu kännerjag mig bara nere, bajs också! Det är iaf snö och det är ett plus :) iblan får man bara sånna där ful ryck, kollar sig i spegel och bah: vad fan ska jag göra? man kan inte precis ändra look, visst det blir bättre med smik men iaf! aja, hoppas jag blir glad snart men det tror jag. För snart ska jag hem till carro och träffa flicksen men julia är ju i alperna och sofia kan inte komma förrän sent så det blir nog bara jag carro och elin, men det bli mys iaf :) Puss på er, nu kommer det lite pictuers från dagen ^^


Dagens smarriga mål, jag och K åt på cofé corner




Kristins lattelöv som blev missbildat efter ett tag ^




Snööö! :D



Tvärr blev det inga bilder på mig eftersom att jag såg så ful ut idag.. Nu ska jag gå ner till julias lilla Paprica och ge henne mat. Ha en galen kväll<3


♦ 12/12-09-Stan nästa



♦ Godmorgon alla! igår vann Erik i idol, tkr att det var bra, han var ju ändå ganska grym men tove äger fortfarande:) Det var så jävla skönt att få sova lite längre i morse! Drömmde söta drömmar och söta personer inatt ^ haha, nu har jag varit ute med min tjockis, klippte hennes mage lite härom dan för att hon skulle se lite smalare ut men jag tror att det blev värre :) aja, tjockare hund-mer att älska!
Snart stänger jag av min älskade dator och går ut och smäller i mig lite frukkost, sen drar jag ner till K och vi sticker till stan, idag ska jag tvinga mig själv att bara köpa julklappar, har inte råd med ngt annat :(
Sitter och lydssnar på älsklingen och gammla Thriller dök upp, älskar alla låter mest av allt!


Förra gången i stan- jag och sofiafinis, påväg ner till favoriten Topshop :)




Slutar aldirg älska dig snyggast i världen<3







♦ Idol!



♦ Japp nu är jag hemma från stallet, fick Mickel och bestämde mig för att vara med i julshowen på söndag. Vi hoppar då en bana med lite omhoppningsvängar. Just nu sitter jag och min älskade Caroline i min myssoffa och kollar idol. Vem vinner ikväll? huum.. -INGEN, för Tove har redan vunnit ^^
Imorgon drar jag och K till stan, därefter ska jag och flicksen ut tror jag.. Hopopas att ni får en fin kväll.



♦ 11/12-09



♦ Heej alla glada<3 Idag har jag pysslat, fikat käkat, dansat och bara chillat hela dagen, så mys! Luciafirande på trollboda:) Strax drar jag till Säbygård, vi ska nog hoppa idag.. Kollade just ut i fönstret och såg att det snöar! :D nu blir jag överlyckig! fan vad kul! Här kommer lite bilder från dagen :) Puss på er<3





Dagens: Tröja som jag köppte igår: Topshop 549:-
Linne under: Weekday, minns inte preis
Jeansleggings: Gina 399:-
Halsband: Indiska, 99:-




Dagen började med ett gulligt luciatåg i gympasalen..




Sen vart det fika ^  jag är gaalen i lussebullar :)




Hahah, elin och fredrik pysslar ^




Sunshines<3




Angels<3




♦ Topshop vip kväll



♦ Galet kul kväll, jag och K åkte till vby och shoppade loss, noot! men jag köppte iaf två saker.. Finns så mkt fint på topshop ju! man blir aldeles galen av att gå in :) haha.. Det var en jättesnäll tjej som hjälpte oss, älskade henne för hon var så snäll, vi fick en gullig påse plus en mascara och massa godis, julmust och peppisar, mums! älskar topshop kvällar! nu ska jag krypa ner i soffan och sova. Eftersom att hantverkarna kommer imorgon igen kan jag inte sova här uppe, de är peddon och så kommer dom väcka mignär dom börjar hålla på här uppe.. Börjar inte förrän halv nio imorgon, så jävla skönt med sovmorgon. Nu kommer lite bilder från kvällen.
Sweet dreams<3




Fin tröja, hade inte råd med :/




K och jag skrattade åt denna griströja, kunde inte komma på om den var fin eller ful..




Ville så gärna ha, men hade inte råd, ska nog gå förbi och köpa den nån dag :) 299:- ganska kort..







fan vad dum jag är, fick inga bilder på de kläder jag köppte, aja.. Trojan liknar denna iaf och så köppte jag
ett par svarta shorts att ha typ spetts strumpbyxor under..  mkt nöjd :)



♦ Hemma, next Topshop.



♦ Nu har jag kommit hem från skolan, har precis tagit en sväng med älskade plutthunden och sandra, Wilma var pistad idag, vet inte var det var med henne men hon verkar skitsur :/ och jag blev sur på henne för att hon var sur. Det är ju fan jul snart då ska man ju vara överlycklig, visst? Idag efter pannkaka och film hos elin så gick vi till skolan, jag skippade EQ:n och var med på kören med elin istället. Asså min älskling sjunger så galet bra! jag ska ladda upp en film på henne sen, det bli nog till nästa vecka, så otroligt duktig hon e min flicka!
Idag åker julia till alperna:'( kommer sakna henne mest, men vi rings, ha det bäst bästavän!<3
Snart drar jag till Topshop med älskade K, det ska bli jättekul! ska fota allt jag ser, skojja nää men allt jag vill ha / köper :) måste bara komma på vad jag ska ha på mig :S kanske blir samma som i skolan..
Hela vårat kök är länsat p.ga golvlack plus slipning, skitjobbigt att man kanppt får gå där, måste typ flyga till hllen när jag ska gå sen :P aja, ha en fin kväll<33


Dagens myskläder :) ny halsduk från HM annars allt gammalt..




Mitt nytvättade hår blir såå lockigt! (men ibland pallar man bara inte ta fram plattången)






Nu drar jag till Topshop! hörs senare<33




♦ 10/12-09

♦ Haaloj<3 nu är jag och sofia hos favoritelin, gick hem och käkade idag, allt är så chillt i skolan nu :) hoppas att jag kan skippa EQ:n och dra hem sen, just nu hålle vi på och steker pannkakor, muumms! elin har en apple dator och jag är helt lost, för jag fattar inte hur man gör med någonting ^^ men, men nu ska vi käka och sen ska vi kolla på Grinchen innan vi går tillbaka till skolan. Bloggar när jag kommer hem, då kommer lite bilder mm också :) ha det bäst! (hoppas att turk plus pedofil hantverkarna har gått innan jag kommer hem:S)

♦ 9/12-09



♦ Onsdag= veckans längsta skoldag ;/    
Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa radio NRJ, har precis kommit hem från säby och träffat älsklingsflinga:) carro och jag fixade henne så att hon blev as fin tog även med bajshunden, hon var så trött att hon sommna i mitt knä påväg hem, sötnosen min<3
Idag hade vi hemkunskap, jag och sofia tabbeade sönder oss ;) föst blandade vi i kardemummakornen utan att hacka dom så vi fick stå och sila hela blandningen, hacka dom och hälla i. Sedan tog vi glutenfritt mjöl i stället för vanligt + att vi tog en alldeles för stor form för ugnen! soo fale!
Hade även älsklingsslöjd idag :) nu kommer lite najsiga bilder från min dag, hoppas ni mår bra sötnosar!


Glömde såklar att fota mig i morse, som tur var har slöjden en grym spegel ;) dagens: blå myströja från gina boots från topshop, halsband indiska, armband gina.



Älsklingarna, carro och sofia.



Hemkunskapschemat: julbak, min lyckodag?



haha, skrattar fortfarande när jag tänker på soffys och mia kakor :) missbildade?



Jag älsakr smeeet! julias grupps fina saffransmuffins, muums



klaara..


Detta vräkte lilla jag i mig ;), mega gott, fast jag mådde illa efter ;S



carro, jocke och tobbe baaakar ;)



Julia och sofia hjärtan<33



min textilbild, Stolt? huuum ja! haha, älskar dig MJ<33



I stallet: Hahah, älskar att pussa sönder min hund, hon uppskattar det faktiskt ibland :)





♦ Vill ha!




♦ Fan vad det finns mycket kläder man bara måste och vill ha! jag skulle inte ha råd att köpa en fjärde del av allt som står på min önskelista! dessa cola kläder hittar ni på http://chicy.se/shop/   ↓


     


Bild 1: Jag äääälskar, den cola långa västen som kostar 499 kr
Bild 2/3: De urmysiga tröjorna kostar 699 kr/ st
Bild 4: Blev seriöst helt galet kär i den underbart stora halsduken för 399 kr

Vill ha allt!







♦ 8/12-09



♦ Idag: spanska prov, gick som väntat, lite sådär halvbra.. Fick reda på att jka fick MVG- på min so redovisning yesterday, fan vad glad jag blev! :) På torsdag ska jag och K på vip kväll på topshop i K5. 20% på allt i butiken :) härliga tider, sedan måste lilla jag gå till frissan någon dag och färga bort min, jag skojar inte, gråa utväxt..  Hoppas eran dag har varit bra! Jag har även hunnit med att åka till casper idag, red barbackamys^
Tyvärr så glömde jag som vanligt att plåta mig idag men imorgon lovar jag, tror att jag plattar håret då och då glömmer jag inte ;)




My hair, kan det bara växa lite fortare, snälla?










♦ Daagens



♦ Idag hade jag so "redovisning" det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå, imorgon har jag sissta provet på terminen. Så jävla skööönt! sitter nu och pratar med finste K, och nu kommer lite bilder eftersom att min älskade mobil kom tillbaka i fredags :D





Daagens: gammal hög kjol från Jackpot, tröja från monki, gammla halsband.





Denna mysiga lapp satt på min skrivbordshylla när K hade gått i söndags, sööt du är finis<33





...Och min mobil var bombad med K bilder, haha bääst<33





Koncentredad favoritcarro på mattelektion<3




Skitsur älsklingsjulia på mattelektionen, haha sööt<33




Urgullig elin vid skåpen på mattelektionen<33



♦ Pictuers of sunday




♦ söndaaag<3


Wilmabajsen<33



Wilma sykar bollen ^



Så här mysigt väder var det i söndags, blir fan äcklad<33





♥ 7/12-09

♥ Heej, igår hann jag inte blogga igen på kvällen så mina bilder från söndaspromenaden och dagens outftt kommer upp när jag är hemma, just nu sitter jag i skolan och ska snart gå till bildlektionen, ha det gött Love I


♦ 6/12-09



♦ Heej alla<3 vi hittade ingen fest igår och det blev lite knas också, men jag  sov iaf hos carro.. idag ska jag ta hand om wilma lite och PLUGGA sen typ vid 18 kommer K och så ska vi träna i the livingroom :) tills Gg börjar.. Mysdag, kanske ska baka lussebullar med mammi också :) mmm!



2:a advent!! :)



Carro älsklingen<33



Flicksen<33 vi var jävligt desperata igår!


Carros basjgoa kaka ^^ (tröstkaka)


                                                                              
Jag och casper<3



Julia påväg hem från en lång och härlig uteritt med knäppishästarna :)




♦ 5/12-09

♦ Försöker hitta någon fest men det går inge bra, bara någon ungdomsgård i sollentuna och någon chillkrök i kälvesta, bläää. Längtar tills jag är 18 och kan gå UT! jag och julia drar till carro nu iaf hiinner inte ladda upp bilderna från idag, de kommer imorgon.. Ha en galen kväll<333 Love I

♦ Nytt golv




♦ Eftersom att jag inte har sp mkt att göra just nu och min dator måste buffra lite så kan jag ju berätta att det kom en turk eller ngt hit idag och la nytt golv i mitt rum, riktigt snyggt tkr jag själv :) det jobbigaste är när man ska flytta ut och in alla möbler ;/ men men, imorgon kommer lite fler mysbilder, ska nämligen på en uteritt med bästavän julia och sen kanske jag tar några fler bilder(men i dagsljus) på mitt rum :) puss och kram sov megagott. Love I







♦ INTE TOVE!!!




♦ Fan, fan, fan, fan! Tove fick ju inte åka ut ur idol, hon var ju bääst av alla! fattar inte att dom där två töntarna eric och kalleballe får vara kvar när idols bästa idol åker ut, så jävla orättvist! ;/ såg ni förrästen Toves första låt? hennes kläder var så jävla fina, asså så jävla grym stil människan har!







♦ 4/12-09




♦ Freeeegad, kan det bli bättre? japp, det kan det för om jag inte hade haft äckliga prov på måndag och tisdag hade jag kunnat chilla hela långa helgen. Men nu när lärarna inte har något liv är jag tvngen att sitta och bajsplugga, fan vad kul det ska bli! god jul lotta söderberg och karin kakan= bajskorv på spanska.(vet inte ditt efternamn) ni har förstört mig helg!
 
Idag hade jag no prov också, det gick så jääävla pissigt, om jag inte får ig så har fan gud varit på onormalt strålande humör. Jag red Houdini barbacka idag, det gick suuuper. Hann bara säga hej till älsklingsflinnga innan hon gick ;'/ nu kommer lite pictuers från idag, JAG HAR JU FÅTT MIN MOBIL TBX :D är öööverlycklig!








men jaa, jag vet att jag är helt missbildad, men jag tänkte såhär: ibland måste man bjuda på sig själv och då gjorde jag de ;)




♦ 2/12-09




♦ Jag tror att typ gud lyssnade på mitt inlägg igår för nu börjar det fan bli vinter :D längtar som en dåre till julafton.. älskar alla ljus, klappar, julgranen och allt detdär mysiga ;) idag gymmade jag och K i vällingby, det var galet jobbigt och mina armar känns som om dom inte finns, eller som om dom verkligen finns, imorgon kommer jag iaf känna att dom är där.. Känner mig skitstressad, har so prov tomorrow och jag har nte plugat så mkt ;S sen har jag no prov på fredag och imorgon ska jag hinna med casper också.. får snabba mig hem om jag inte vill få IG :/ bajsskola! decemberkramar. Love I


frost är en början till snö, eller?



♦1/12-09




♦ Tog casper idag, hann inte mkt annat, julia och jag hoppsade lite på banan, tack carro för all hjälp<3 måste bajsplugga nu ;/ Love I



Mega töntig bild, men vad gör man om man inte är så kreativ?




Antingen vill jag ha riktig jävla vinter-




Eller så vill jag ha sommaren tillbaka!



RSS 2.0