♦ Gäsp...


♦ Hej, nu sitter jag med batteriet på varningstriangel och har precis avslutat mitt tal till världen som ska vara inlämnat imorgon, sattsade på MVG men känner att det inte kommer att räcka :/ aja skit samma. Är skittrött nu, tänkte bara visa ett linne som jag såg på juliaclaras blogg. Jag blev kär i det! Kanske köper det på fredag när jag och K åker till stan, får se. Gonatt alla fina.<3

Okej bara därför kunde jag inte haffa bilden, men skit samma. Ni får se när jag har köpp den.






♦ Onsdag


♦ Hejsan, pallar inte berätta om dagen, måste skynda mig ut med Wilma en sväng. Men kort och gott, NP i engelska vart minst G och min motor i NO:n funkade, hoppas på MVG! :) aja, hörs senare, puss.


Dagens: Skjorta weekday,halsband Indiska.






♦ SolenKom


♦ Hej! Skrev jag inte imorse att jag saknade solen? den har ju inte vart framme på ett tag och så kom den! fan vad lycklig jag blev, fast det var inte så bra för min kondition. Hade egentligen tänkt ut och springa men istället tog K och jag vovven på en prommis och satt och solade, väldigt mys! Segkorven vägrar ju ladda upp bildern från hennes kamera så ni får stå ut med lite pics från my lovely telephone :)


Hehe, töntade mig med brillor idag.


It´s springtime!


My dudes<3




♦ SMOOTHIE


♦ Hej, hemma från skolan.. Gjorde en urgo smoothie och fotade den så jag var tvungen att göra ett blogginlägg om den :) hehe, nu ska jag plugga, sen kommer K hem då springer vi som jag sa och sen ska vi till Villastan och höra Ellen sjunga. Det ska bli jättekul! :) kram på er<3




RECEPT:

Om någon av er skulle få för sig att göra en, lovar - den var galet go! :)

En banan, ca 1 dl mango(inte så noga), ca 1 dl yoghurt, lite saft spelar ingen roll viken. MIXA!





♦ Sovmorgon


♦ Godmorgon, idag är det lite sovmorgon för min del. Eller egentligen jobba hemma ist för i skolan, hehe. Jag slänger in dagens mm. nu på morgonen eftersom att jag har lite att göra sen när jag kommer hem. Då måste jag nämligen plugga mendan jag väntar på K, sen ska hon och jag ut och springa och sen blir det lite annat. Hoppas er dag blir bra! Jag längtar just nu mest efter S O L ! Kramar från mig!


Today: Baggy från HM, Linne JC, Tröja Topshop. (O S M I N K A D)









♦ Testa!


♦ Hej Igen, fick en kommentar om mitt mellis som jag gjorde förra veckan lr när det var.. Frågan var vad det var i :) så här kommer...

..RECEPTET

Stek äpplen i smör och lägg dom i en skål, stek havregryn, smör och lite socker på ganska hög värme och lägg i samma skål, häll på lite naturell mildyogurt på och toppa överst med tinade bär och sirap eller honung, bon abetite! Galet gott säger jag bara! :)






♦ ÄlskadeMåndag


♦ Hejsan alla! Idag har vart en härlig men slitig dag. Den började med att jag inte kunde sova igår, (anledning:gick upp halv 12 hos julia i söndags plus att klockan är framme en timme) sen vakna och var skeeat trött. Skolan gick bra, hoppade sissta lektionen och gick ner till casper för att träffa passe som skulle ha dressyrlektion för oss. När jag kom ner till stallet var det ingen där och jag kom på att jag inte hade nyckerl (typiskt mej) så jag smsa passe och sa att vi måste rida senare, gick tillbaka hela långa jävla uppförsbackiga vägen till skolan och skulle haffa julias nyckel. Så jag storma in i klassrummet trött som en mupp efter backarna och frågade julia om nyckel, självklart hade inte heller hon någon. Ner till stallet igen och smsa johanna, fråga henne om hon var hemma och gå hem till henne (hon bor nära stallet) och hämta hennes nyckel. Rolig men jobbig ridlektion, härlig skrittur med julia efter. Hehe, det var min dag hoppas ni mår jättebra! Nu ska jag proppa i mig maat! :) Ha en fin fin kväll<3



Dagens: Jeans från J.store. Linne JC. Tisha (pappas gamla som jag klippte sönder)


Julia och jag skrittade ut med våra pållar, väldigt mys!


Casper<3





♦ ÄrListaTråk?




♦ Lalala, jag är uttråkad, här kommer en lista från http://estersview.blogg.se/

Ditt utseende:
Hårfärg? Blod.
Längd? 170(ca)
Skostorlek? 49 :s
Ålder? Snart 16

Kärlek:
Har du kille just nu? Nepp
Gillar du någon? Jaaa
Vem? Ingen?
Tillåter du din kille röra vid dig? Haha, vilken fråga tyvärr kan jag inte svara.
Överallt? haha
Har du haft sex? Privat område
Hur många har du haft sex med? -
Har du haft många förhållanden? Inte direkt, trivs med frihet

Smak & stil:
Vad har du på dig? Leggings mega tisha
Hur ser dina trosor ut? Lila
Har du någon BH? Japp
Hur ser den ut just nu? Grå
Hur beskriver du en fjortis? Bitch, platt slitet hår, typ rödsminkat ansikte med fjortislinje, överdrivet mycket mascara, humm, typ vita läppar, allmät jobbig personlighet, ytlig.
Hur beskriver du en pluggis? Plugg,plugg och plugg.

Bad days:
Har du varit full? Ja
Har du däckat? Nej.
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? Japp
Har du snusat? Haha var nära i fredas
Har du gjort något olagligt? Har jag gjort
Har du slagit någon ner till marken? Nej sånt skit gör man inte



♦ Pepp


♦ Hejsan finaste fina<3 Idag red jag för Pascal på casper, det gick bra. Hästen är som han är men älskar han iaf! Passe gav mig massa bra tipps och framförallt peppning, så nu är jag med!, han kommer igen på söndag och hjälper till. Nu ska jag ta en snabb duch och sen kommer K, då ska vi utverdera helgen och kolla på älskade underbara Gossipgirl. Önskar er en fin kväll, massa kärlek från mig.

Nu kommer lite bilder på älskade Jessica Szohr





Älskar hennes enkla men helt underbara stil.




♦ HalloDudes


♦ Hej, slänger in ett litet inlägg nu innan jag sticker till stallet, ska få dressyrlektion av Pascal idag.. Igår vart det lite fail, jag, sofia,carro och kristin gick till liden för att träffa lite folk och hörde att det var typ fekke där, men sen blev det inte så och i ist följde vi med några sköna människor till scoutstugan där det blev lite "Jag har aldrig" mm. Sen drog vi hem och jag slapp sova hemma(tack) hatar att komma hem mitt i natten och väcka familjen och få masa frågor om vart jag har vat mm., ganska lyckad väll iaf. Hoppas ni mår toppen! förlåt för tråkig/dålig uppd. denna helg :/ men det blir bättre, puss på er<3


Yes, I would always be there.




♦ Godmorgon


♦ Hallo sunshines! Kvällen/natten var grym, hängde med elvira och det gänget, massa sköna människor! Tack för kvällen alla! Idag blir det chill, ska plugga och gå ut med hund bara, plus tagga till kvällen. Vi ska försöka hitta lokal och bjuda in lite gott folk. Men hoppas ni alla mår bra och att dagen/kvällen/natten blir awesome, hörs senare, massa pussar!


K och jag i toorsdags :)





♦ ÄrDetFredag?


♦ Heej! Var hyperstressad när jag skrev det senaste inlägget så det kanske blev lite cp, men men. Det gick jättebra på gymnasieintagningen. Fan vad vår det börjar bli! Snart ska jag ut och springa utan hund, tack och lov! hehe, nää men mindag har vart bra, er? Ikväll SKA det bli fest. Gör kvällen urbra vi hörs senare/imorgon.



Dagens: Nya leggings från Topshop, Kavaj från Lindex, Tröja street one.


Någon som missade voffeldagen igår? inte jag :)


Min hund som smuttsig -.-


Sveriges godaste :) jag är proffs på mellis!




♦ Topshopkvällen


♦ Heej, slänger lite sanbbt in gårdagens köp mm, är hemma nu och ska snart åka till Jackobsbergs samgymnasium för att visa upp lite bilder jag har gjort inför deras intagning av gymnasiumelever. Sen ska jag tbx till skolan, berättar mer senare, massa pussar<3


Tänkte köpa denna men tykcte inte att den satt så bra..


Det var sjuuukt mkt folk -.-


I<3TOPSHOP


Köpte denna underbara tröja på Topshop, ring och armband på indiska, köpte även ett till armband och ett par mönstrade leggings ni får se mer sen..





♦ Thursday


♦ Hejsan! Nu har jag kommit hem från dagens skoldag, mamma sitter i köket och babblar på om allt möjligt och jag lyssnar med ett halvt öra, skitjobbigt att blogga sammtidigt som någon snackar i bakrunden..! ggggr, snart får jag damp på henne! hehe aja, idag har jag haft chilliga lektioner, skitkul idrottslektion (vi dansade) :D och efter det fick vi hoppa EQ:n och gå hem och plugga ist, men vem fan pallar det?

Nu ska jag och mammi försöka hitta ett flyg som går till Malaga den 6-8 maj, fan om vi inte hittar ngt.. :/ det är typ fullbokat överallt! Aja, senare ska jag och K ta en sväng med vovven och sen drar vi till Topshopp och går på VIP-kväll,
U N D E R B A R T! :) Hoppas ni får mys, vi hörs senare då jag även kommer ladda upp kvällen köp omjag pallar. Puss<3


Det blir alltid så mkt fulare med icke svartvit men skit samma, Dagens: J-store jeans från JC, kort kofta Topshop, Linne JC.







♦ FyFan


♦ Hej, sitter i skolan och jobbar med internationell politik, ska skriva ett tal om svält i världen. Hittade massa bilder på svältande barn i afrika, måste bara säga att det är så jävla hemskt att vissa barn ser ut såhär, att slkeletten sticker ut på dem och att deras familj inte längre finns vid deras sida.. Det är så fel det kan bli, om jag någon gång kan tjäna mycket pengar komme ska jag försköka mig på en förändring, dom är värld all hjälp dom kan få, jag säger bara stackars barn..







♦ Eye


♦ Hej, Idag red jag för första gången ut med hund springande bredvid, det gick bra både casper och wilma var hur duktiga som helst. stolt* Imorgon blir det V I P kväll på Topshop med finaste K, fan vad jag lääängtar!
Nää, nu ska jag krypa ner i sängen med Solo och sträckläsa! gonatt på er<3


Galet ball bild..




♦ MyFavouriteClothes


♦ Heeej!! Idag har jag haft NP i engelska, det gick väll sådär. Min engelska är ju inte av bästa kvalité som ni vet :P men men, Carro och jag hade idrottslektion idag också, vi hade ca 30 10åriga småkillar och vi fick MVG! :D så jävla awesome! förra gången fick vi G så det var en jävla skillnad.. Nu sitter jag här och lyssnar på NRJ, carro ligger och myser med bäbis i sängen, hehe. snart ska vi åka ner till riddersvik. Johanna behävde hjälp med Casper igen :) Ha det fint, puss i mass<3




Här har ni mig med min favoritoutfitt, hade även ett halsband till som jag inte vet vad jag la.. aja, Dagens: Tröja Weekday, Linne JC, bralls från Topshop.




♦ NattiNatti


♦ Hej slänger bara in ett gonatt innan jag offrar mig för min älskade säng. Lite tidigt I know, men har prov imorgon och måste vara pigg då plus att jag älskar att vakna upp utvilad och mysig istället för dötrött och sur på väckarklockan. Har inte hunnit läsa ut hela solo än, menjag lovar att den är köpvärd! :) Jusste, jag sprang idag! det gick sådär fick adhd på Wilma som segade sig jättemkt, sen fick jag skitdåligt samvete att jag skällde på henne lite, älskade hunden är ju det finaste jag har.. Aja nu ska jag inte babbla sönder er, gonatt, sov gott och dröm och prinsen. <3


Snygga LC på framsidan, man fick en consailer och en extra skönhetsbilaga! Det gillar vi :)


Och jaa, jag vet att jag inte är snyggast i världen, men bjuder på denna :)





♦ WhenSoloComes


♦ Heej, idag är det en dag som jag har väntat länge på, haha jag vet att jag är lite störd som skriver detta men SOLO KOMMER UT I DAAG! Så jag ska ta med mig tjockishunden och gå ner till knallen och köpa den helt enkelt :)
Efter skolan idag följde tre galna psykfall med mig hem, hehe jag, sofia, julia och Carro myste med film och sen lite macka. Fy fan vad jag blir lack på detta jävla väder! pallar snart inte mer, hade precis tänkt att fan vad skönt nu slipper jag brun utan sol tills nästa vinter,men icke. Funtar på att täcka min ytterst lilla solbränna från årets vårsol med bus ikväll.. Bajs.

Vaaad har ni för ser? allt bra? hoppas det, miljoner kramar<3



...Och jaaa, vet att jag inte har några byxor på mig, men som vanligt glömde jag att ta dagens och pallade inte hoppa i mina obekväma trånga tihgts igen..  Iaf, Dagens: Kofta monki, halsduk indiska, linne JC.




♦ HolaGuapas


♦ Hej! Det värker i mina ben, magen är skithungrig och jag är för övrigt galet trött. Nu har jag tagit Casper otroligt mycket på senaste tiden. Johanna har jobbat så mycket, men tror att det blir ett uppehåll tills söndag nu iaf. Idag kom en galen tjej till vår skola och hade en lektion i dans/typjudo. Haha, det var jättekonstigt men jävligt kul. På tisdag är det NP i engelska igen men värre än förra, nu ska man skriva en uppsatts, fan vad jag är rökt! Blir galen, vill va grym i engelska ju :(

Aja, allt bra med er? hoppas så, B A M S E K R A M <3


Idag hade jag verkligen inte mina favoritkläder.. En stickig lång kofta, halsduk och svarta taights.


Pålle, pålle, pålle..


Okeej, för alla som inte vet ser en hästfot ut såhär :) Det gula är snösulor och dom ger jag mycket kärlek till, skulle aldrig kunna rida ut så mkt utan dom..




♦ Please


♦ Snälla, snälla, snälla, Snälla, snälla, snälla, Snälla, snälla, snälla, Snälla, snälla, snälla, Snälla, mamma. 






♦ Whaat?


♦ Vafan är detta? vad håller gud på med? fattar inte att precis när man har börjat hoppas på vår kommer äckelsnön igen, man blir så jävla trött.. Aja tog en runda med Casper idag i snöstormen, han var duktig som vanligt. Asså bööögväder, jag som hade tänkt springa idag. Okej nu måste jag sluta deppa, sluta sitta och kolla ut genom fönstret och ge döblickar år snön, nä nu ska jag ladda upp lite bilder från idag. Nere i vardagsrummet sitter farmor, farfar, pappa, mamma och bror, alla glor på bandyfinalen som tråkade ut mig efter 3 minuter. Jusste, jag har smockat i mig maassa onyttigt idag också :/ bara för att farmor och farfar är här, skyller på dom :)

Ikväll blir det Gg hos K, Puss på er<3


Favoritfärgen på naglarna.



Mina sexiga stalldojor..


pollarna ville in..


Varm chocklad med alldeles för mycket pulver ^


Bjuder på denna, vad vore stallet utan sin spegel? hehe..




♦ VadGörJag?


♦ Godmorgon, asså igen - vad är det för fel på mig? Idag vaknade jag typ kl 07:40, fattar inte vf jag inte kan sova på morgonarna (heter det morgonarna?) Haha, vetefan. Idag skulle jag egentligen rida lektion för Passe men han kunde bara komma efter ett och jag kunde bara komma innan så det funnkade inte.. :/ Julia och jag tar en lektion själva.

Måste bara tillägga att jag dör om jag inte får shoppa snart!! fy fan jag bara måste ha den där skjortan som jag såg på Monki, eh lika bra att lägga upp bilden igen. Okej, idag kommer min farmor och farfar, kanske kusiner också. Pappa har adhd och tycker att det är traditioon att kolla på bandyfinal.. Herregud.
Jag vill iaf önska er en underbar dag, kramar till er mina fina läsare<3


Varning för länken längre ner, man kan inte gå in på Monkis hemsida utan att bli köpgalen! Vill ha precis allt, typ.



Älskar den transparenta skjortan och den våriga kardigankoftan båda från http://www.monkiworld.com/international/collection/index.html#/collage?page=1




♦ HejChillDag


♦ Heeej finisar, idag har jag vart i stallet, sen kom julia hem och käkade lunch pch så solade vi precis som förra lördan ;) efter lunchen vart vi så jävla sötsugna så vi körde ihop en chockladbollssmed på typ 3 min som vi smällde i oss. ^
Efter det åkte vi och träffade Micke som hade köpt ut 4 cider åt oss, najs med langare i hässelby!

Asså vet inte vad det är med mig idag men jag är så jävla hyper! fattar inte vf. Så sjukt taggad för kvällen, men vet inte riktigt vad det blir av den.. Får se. Var även ute med sandra och hundarna idag så man fick röra på sig, fan vad hon går snabbt asså jag måste seriöst typ springa bredvid för att hinna med ;)

Hur ser er kväll ut? hoppas den blir bra, många kramar<3


Släppte ut pollen utan täcke i solen medan han käkade lunch, gissa om han njöt?


Casper<3


Fan vad gott det var! fast nu i efterhand mår jag bara illla av att se dom ^^




♦ SOL


♦ Godermorgon, vaknade 8.00 i morse? haha, min hjärna ställer in sig sig.. Kollade ut genom fönstret och såg
S O L! :D
Idag ska jag och Casper ta en lugn runda ute, tror jag lämmnar sadeln hemma, får se om Julia och följer med och tar hand om min lilla skrutthund. Ha en fin dag i solen!







♦ GoNatt


♦ Julia kom hit ikväll, som vanligt väldigt mysigt. Vi gjorde banan med chocklad i så gaaaalet gott! :) hehe, Tvn sög men men. Taggar som fan tills imorgonkväll, vad som händer då får vi se. Gonatt alla<3






♦ F R I D A Y


♦ Heeej alla! Idag är det freeeeeeeeedag! fy fan vad najs. Har precis kommit hem från Casper, kom på att jag har tagit/ska ta honom söndag, måndag, tisdag, onsdag, idag, imorgon, på söndag och på måndag. :S mkt häst just nu.. Men så blir det ibland. Annars är mitt liv jävlligt najs just nu. Fast det kan ju alltid bli bättre.. Haha, hur mår ni där ute?

Ikväll blir det mys med julia framför Let´s dance och film. Ha en vrålgalen fredag, massa pussar från mig! :) <3



Dagens: Tröja från Monki, MC inspirerade leggings från Gina. Plattat håår ^


Borstade Caspers svans idag, den blev såå fin!


Fick låna Julias repgrimma idag och så visade hon lite horsemanship övningar, mkt kul! Tack för hjälpen gumms<3








♦ GillarPlusKlänning


♦ Hej igen! fan vad tråkigt det är att plugga, asså jag kan verkligen inte göra det, vet inte vf. det går typ inte.. åååh. Har inget att skriva så tänkte tala om my best things to do.

Okej, det bästa jag vet är att:

* Känna mig snygg.
* Vara brun.
* Sola
* Vara med mina älskade vänner.
* Skratta.
* Rida.
* Festa.
* Mysa med vovve.
* Läsa solo.
* Kolla på Gg med K.
* Springa. (efter springturen) ^^
* Bada.
* Äta godis.
* Shoppa.
* Blogga.
* Få pengar.
* Känna mig smal.
* Känslan att ha en vecka utan prov framför mig.
* Gå på bio.
* Lyssna på MJ.
* Kolla film.

Lite av det bästa jag vet, allt står inte i årdning :)


Min klänning jag gjorde i skolan, kan tyvärr inte använda den, tabbade mig lite och gjorde den för stor.. -.-




♦ JeansPlusJeans


♦ Hej mina fina, min dag har vart bra! inget speciellt har hänt, direkt.. Imorgon ska jag ha spanska prov, ligger i riskzonen för ig så jag måste verkligen plugga! Känner att bloggandet inte är på högsta nivå just nu men jag ska förbättra mig, lovar. Har varken haft råd eller tid att shoppa så mkt nu på senaste tiden, men ska försöka komma iväg till stan eller vällinby eller typ Kista i helgen iaf. Fy fan vad jag vill utomlands!! lr asså jag vill ha bokat en resa så man verkligen har något att se fram emot! Ha en fin dag hörs senare. Nu kommer daaaaaaaaaaagens :)



Dagens: Kände för att vara lite inne och köra på heljeans, så det blev mina MC-jeggings från Gina, jeansskjorta från vet inte, smycken skärp från utomlands.




♦ OneThingInLife


♦ Hejsan, nu sitter jag och lyssnar på NRJ som vanligt. Har precis kommite hem från min och Wilmas springtur. Och det var fan någon mening med att jag var ute och sprang. Träffade en killkompis och fick reda på ngt hemskt, fick reda på nää kan fan inte äns skriva det. Aja ha en bra kväll, själv ska jag försöka överleva! gaaah fan! Aja imorgon kommer min dagens ganska tidigt för jag kommer hem direkt efter skolan. Puss på er<3






♦ Träna.


♦ Hej sötnosar, Nu har jag kommit hem från riddersvik, tog casper idag igen.. Är jag tjatig? :P aja, cyklade till skolan idag, och när jag cyklar så ÄR det vår! :) Haha, aa det jag ville komma till va iaf att jag cyklade till skolan. cyklade till riddersvik red och cyklade hem. Och nu ska jag gå ut med hund för det är min dag och då tänkte jag såhär, om jag ändå ska ut själv med henne kan jag ju lika gärna springa.. Så denna dag blev en träningsdag, känner mig så otroligt duktig! :) haha, sorry för att det inte kom något musikinlägg igår men det var för att jag har glömt hur man gör :S haha.. men men, får lärna mig igen. Ha en fin kväll hörs senare<3


Dagens: Tunika vet inte, halsduk vet inte, strumpbyxor Twilfitt.




School "pärm" today :)






♦ Blablabla..


♦ Heej, nu har jag varit mycket snäll och delat ut massa post för att pappa skulle sluta sura på mig, fan vad jobbigt det är! jag har ju egentligen slutat med det men kände mig lite tvungen lixom.. Slänger in ett till inlägg senare med en låtfavorit som jag har just nu, ha en fin kväll, puss i mass<3


Haha, lite pist lr vad?


Jag älskar min farfar <3




♦ Tisdag


♦ Hej, Np gick piss, uteritt blev galet kul-och lång och dagen i helhet har varit 5 av 10, pappa är galet sur på mig, farmor och farfar är här så jag måste vara lite social innan min putta pappa kommer hem igen. Hoppas er dag har varit en 10:a :) puss på er<3


Mina töntbögar sofia och carro i skolan today :)


Idioterna trodde dom såg ut som modeller, vad tycks? :o hehe<3


Otroligt orädda rådjur stog ivägen när jag och Ester skulle rida.






♦ Godmorgon!


♦ Hejhejhallå, Nu ska jag snart ta och gå till skolan, tänkte bara slänga in ett inlägg så får ni dagens på en gång. Idag har jag engelska NP, fan vad nervöst, asså tro mig jag S U G E R på engelska :( hatar att göra det, vill va hur grym som helst, aja får hoppas på G och plugga i sommar. Ha en fin och härlig skoladag så hörs vi när jag har kommite hem från Casper.




Dagens: Skjorta som ni vet weekday, leggings MQ.


Bäbis är trött.






♦ LunchMedMichaelJackson


♦ Hej alla fina, Idag har jag och Carroline haft gymnastiklektion för ca 30 3:or, hur underbart som helst! Noot, jag är ju ingen barnälskare och klassen var urstökig så det vart inte speciellt yberhärligt. En unge sprang och satte på Manboyskivan 24 och höjde som fan, två killar vägrade vara med och leka flera gånger, när vi skulle köra evighets stafett vart det K A O S! och mattkullen blev vell sådär. En unge frågade om carro använde kondom och en liten jävel skrek kärring till mig, kände för att gå och ge han en käftsmäll men idrottsläraren satt ju och kollade på så vi får ta det nästa gång ;) hehe, nä blir det något MVG för dig och mig Carro?

Denna veckan har vi matvecka i skolan vad betyder det?? joo, meegagod mat! idag fick vi taccos :) (fast gillar inte det såå mkt) Sen spelades älsklingens skivor på hög volym i hela matsalen, sofia och jag funderade på att gå upp och dansa till Billie jean hehe.

Casper och jag red dressyr och det gick piss, ska ta han imorgon också, funtar på att hoppa engelskan efter lunch så man hinner något här i livet.. Får se ;) Hoppas dagen var bra för er, Kramar i stora lass!

P.s Saknade älskade julia idag som opererade sig, stackare - älskar dig mest min ängel<3


Dagens: Jättegullig tröja av K som kommer från HM, jeans J-store.


I<3Mössor!


Haha, Tobbe trycker in Wille i ett otroligt litet skåp :)



Flätade Elins fina hår<3





♦ Mysdag


♦ Haloj, Idag har varit en bra dag, julia och jag tog världens bästa uteritt med pollarna, dom var pigga och busiga! Efter det åkte vi hem till mig och käkade asgod pizza i solen på min baksida, pluggade lite och kollade på gammla filmer från ökne. Mycket härligt, nu kommer snart K och vi ska kolla på GossipGirl.. Gör er kväll mysig, hugs<3


Är det vår jag ser? :o


Julia+Ben&Jerry<3


Haha, vems öron?


I like Puttes look :)




♦ V R Å L S N Y G G-A !


♦ Godmorgon, idag är jag på jättebra humör, inte för att Anna van melodifestivalen såklart, vilket jag förövrigt tyckte jag verkligen var FEL,FEL,FEL. Igår när jag satt och kollade på melodifestivael tänkte jag självklart att fy fan jag dööör av Saade, funderade nästan på att flytta till Abrahamsberg på direkten! haha, men sen kom en anna snygging, sen kom Rybak och jag blev typ kär i han med, nu kan jag inte bestämma mig ska jag flytta till Abrahamsberg eller till Norge? ..

Hehe, aja idag ska jag och älskde julia rida ut på våra busiga ponnyer, vi har inte ridigt ut tsm på jättelänge så fy fan vad jag längar! Hoppas även hinna sola lite innan solen gömmer sig. Hoppas er dag blir bättre än bäst, massa kramar från mig till er<3


Gaah, kan inte bestämma mig, vem är snyggast? - Erik Saade eller ..



Alexander Rybak?
Vad tycker ni?





♦ Lalala


♦ Heej, nu har jag varit ute i solen hela dagen, mamma och pappa drog ut mig så vi tog med vovve och gick på isen vid lövsta. Nu ska jag plugga lite innan jag och julia sticker ut och springer lite.. Hörs senare, får se om jag kollar lite på melodifestivalen ikväll, brukar inte se men man kan ju inte missa vrålsnygga Saade :) puss på er<3


Ängel<3


Otroligt fint väder idag.


Blå himmel, finns ngt vackrare?






♦ Sol


♦ Godmorgon! Idag är det fint väder igen, fan vad najs! Jag ska ut och sola och sen får vi se.. Hoppas dagen blir bra för er, ha det fint, puss<3


Saknar dom där tiderna..




♦ FaijtasMiddag


♦ Hej alla, idag har jag vart hos casper direkt som ni vet.. Nu ska jag bara hopp in i duchen och byta om innan jag drar till Julia som har ff ikväll, vi  ska ha tjejmiddag med Faijtas, mumms! Sen får vi se vad kvällen bjuder på :)

Glömde ta en dagens idag, fan vad jag suger, igår blev det ju inte heller av :/ men men, fotar minoutfitt för kvällen så får ni kika in imorgon och se den ;) hoppas natten blir grym för er alla, hugs<3


Idag red jag ut med Nina? heter hon så? aja, vet inte.. Kul iaf ;)






♦ Inspiration


♦ Hej igen, glömmde säga att ikväll är kenza på tv! kl 21, missa inte det tyra och bella show :) sen är det michael jackson dokumentär óm hans familj ikväll kl 21, bajs att dom krockar.. :/ aja kramar<3


Inspiration from topshop..


Love this dress from topsop..






♦ Sorry.


♦ Hej sorry om jag inte har bloggat på hela dagen, gick hem till elin direkt efter skolan sen pallade jag inte blogga därifrån.. Elin och jag hade som vanligt väldigt mysigt. Så ni vet kommer detta inlägg att bli jättetråkigt, men min outfitt idag var jätteful så jag tog bara en bild som blev skitsuddig.. Imorgon blir det nya tag, men bloggar ganska sent då med, ska till casper direkt efter skolan. Hoppas er dag har vart bra.

P.s Funtar på att byta från blogg.se till devote och ändra bloggnamn, får se men självklart så kan ni alla följa med endå :) kram<3


Älskade elin<3




♦ FanVadJagVillHa


♦ Kollade in på monkis hemsida och blev gaalen av allt jag såg, om jag ändå hade pengar till några av dessa saker.. Men visst är det chicka grejer? :)

Älskar denna hatt, har för tillfället ingen så känner att jag måste köpa den..

Asball annorlunda väska/ryggsäck.

Flätade skärp, perfa till en stor herrskjorta.

Underbar vårig klänning..

Enkel T-shurt, kanske med en mockaväst över?

Underbar tröja i sommar med ett par vita shorts under..

En favorit jag har spanat in länge!

Måste ha!


Allt detta från http://monkiworld.com/.




♦ It´sSpring!


♦ Heej! Kan man bli gladare? det är VÅR ute, känns så iaf.. Idag plockade jag fram min skinnjacka ur garderoben och jag svär, det är ett säkert vårtecken iaf ;) hehe, hade ingen engelska lr slöjd idag, så julia och jag gick hem till mig och käkade lunch, jag fick bestämma och gissa vad det blev? PANNKAKOR&PLÄTTAR mm! hehe, sen tog vi bussen tbx till skolan och kollade på bäst i väst, the guys jag hejade på gick vidare, så det var bra!
Kristin och jag tog en springrunda idag i det fina vädret, mkt trevlans, nu ska jag tvinga papps att åka och handla, älskar det, vet inte vf.. Hehe får smyga ner någon rolig tidning som elle lr cosmo i vagnen när han inte ser ;) Puss på er<3


Dagens: Tröja som jag köppt från K, den kommer från Topshop och har puffaxlar :) Linne JC och my lovely bralls från MQ..


Svartvitt Ofc..


Jag lovar att jag typ är bäst i stockholm på att göra pannkakor/plättar :)


Okeej, dom vart lite bleka men vrålgoa!


Juuulia my little sweetheart<3


V Å R ! ! !








♦ PicsFromSaturday


♦ Hola guapas! Var nere och plockade fram lite hinder på klubben, wilma och jag har inte tränat agility på jättelänge, hon blev väldigt glad, fast jag tkr att hon har tappat lite fart.. Men aja, det blir väl bättre i vår.. Nu ska jag plugga lite engelska (eftersom att jag suger nä S U G E R på det) Ha en fin kväll, hörs imorgon<3


Amanda,Julia,Nellie<3


Nellie,Henrik,Elin,Johan<3


Hehe, Carrobarbro och jag, love you my sweetest<3




JustBecouseThisSongMakeMeHappy


♦ WihooDay


♦ Heej alla mina fina! Idag är jag glaad, skoldagen var jättebra och när jag kom hem satte jag mig och solade som jag sa, det var mysigt även om jag inte fick speciellt mkt färg.. Nu ska ni få se dagens och så.. Vet inte om jag tar en lite skurttsväng med vovven sen, kanske går och köper en tidning får se ;) men Hoppas ni får det bra resten av daagen, pussar<3


Dagens: Leggings från Gina, Herrskjorta från Weekday, Halsband från Indiska..



Målade naglarna igår, svart och lät en vara rosa, bara för att alla ska få störa sig lite ;)


Carrobarbro, julia och elin i skoolan..


Today the weader make me think that life is good..






♦ Morning


♦ Hej alla underbara!, idag vaknade jag typ 06:45, hade ställt klockan så att jag inte skulle komma försent till skolan som jag trodde började kl 07:00 Men icke, eftr att ha vart uppe ett tag smsade julia och sa att vi skulle träffas vid 20 över 8.. Först då kolladejag schemat och insåg att vi börjar 08:35 -.- Hade kunnat sova typ en hel havtimme till! 
Idag har jag bestämt mig för att vara hemma efter skolan, ska nämligen S O L A, hoppas att solen är kvar när jag kommer hem.. Ni får ha en underbar dag så hörs vi när jag är hemma! (då kommer även dagens mm.) Puss på er<3


My favourite Jessica szohr, förebild nr one.




♦ Vilken dag!


♦ Hej alla! Nu är jag hyperglad :) Dagen i skolan var som vanligt, lite segt att börja igen men fina vänner gör att vardagen fukar mkt bättre! Efter school gick jag ner till Casper och väl där nere bestämmde jag mig för att skynda ut på en uteritt i de sissta solstrålarna för dagen, galet bra idé. Casper var underbar, underlaget var vrålbra och uteritten blev bäst! Mycket galopp och fina bilder, tack ponnyn du lyste upp min dag! Ha en fin kväll, det ska jag och för en gång skull utan plugg, pussar från mig ;)




Dagens: Nya bralls från min plutt K. Tack gumman jag älskar dom redan, as balla! Dom kommer iaf från Topshop, tröjan från Weekday och linne från JC, Smycke Grekland.






Hehe, jaa jag och Casper hade en underbar uteritt :)




♦ K+Gossipgirl


♦ Haluu, nu har jag suttit bänkad framför mitt allt en lång stund, kollade klart This is it.. Förlåt om jag tjatar men fy fan vad jag älskar Michael jackson! Aja hoppar in i duchen nu innan bästa kompis K kommer och kollar på GOSSIPGIRL wooho, shit vad vi har längtat! Love from me<3





Kristin my angel<3




♦ TheLastChillDay


♦ Heej alla! Nu är det sissta dagen på detta sportlov, fy fan vad tiden har gått! Det blev ett bra avslut på lovet igår iaf, fina vänner hemma hos en underbar clara som erbjöd fest i sitt ff hus :) hehe, blev väl inte riktigt som planerat men kul var det iaf.. Tack alla underbara som var med!

Denna dag började med att jag vaknade hos clara, somnade inte förrän 5 så var rätt trött och sliten när jag vakna, käkade frukost och drog hem. Sedan var det bara att ta sig ner till Casper, jag red bara en liten stund barbacka på banan.. Nu ska jag käka min sena lunch och sen blir det färdigtitt på This is it, däretfter kommer K och vi ska kolla på sesångsstarten av Gossipgirl! :D Ha en fin eftermiddag, massa kramar från mig<3


Gårdagens: Lackleggings från MQ, Långt baslinne från JC, Grå kort kofta från Topshop. (plattat hår ^^)






Så jävla gordgeous, claras granne hade också fekke ^ Morsan blev lite pist på vårt spring i trapphuser och höga ljudnivå..








♦ IloveMJ


♦ Heej, måste bara säga att jag blev överlycklig igår när jag kom hem från stallet, farmor och farfar hade varit här och lämnat This is it till mig, blev så glad! såg ju premiären på bio förut men ville ha dvdn också. Har kollat på halva nu och ångrar nästan att jag gjorde det, varje gång jag ser han blir jag bara så jävla ledsen för att jag vet att han aldrig kommer tillbaka.. Michael jackson var det bästa som kunde hända musikvärlden, älskar dig föralltid finaste människa.

Nu ska jag hoppa in i duchen, sen drar jag och folket till clara där det blir fest, fy fan vad najs, puss på er hörs imorgon!<3


.I never let you part fore you always in my hearT.




♦ GolfbananHereWeCome


♦ Heej, idag har jag igen joinat golfbanan tsm med min hund och bror. Satt där typ i 3 timmar och solade, när jag kom hem märkte jag att jag fått lite fräknar ^^ Nu ska jag städa mitt rum som ser förjävligt ut och sen får vi se vad som händer, ska antagligen vara med flicksen ikväll. Hoppas dagen/kvällen/natten blir jättehärlig för er, kramar<3


La musica fick som vanligt hänga med..





Jaaa jag vet att jag ser hemsk ut på bilden - men fan, den bjuder jag på.




♦ FucktUpNight


♦ Heej, som vanligt blev kvällen galen, missade en fest hos malin.. Lr missade och missade men lite cp vart det.. Hade iaf kul med carro julia och elin en stund, sover hemma i min älskade säng, hatar att min säng är så jävla liten, kommer snart kasta ut den så att mina föräldrar måste fixa en ny, hehe. Aja nu ska jag sova, har redan börjat tagga flr imorgon, hooost.. Fy fan för kvällar som blir skit. Kram och puss<3



Look what I´ve found



Om ni av någon konstig anleding har missat dom här galet söta tröjorna på blogg.se hemsida idag får ni en extralook här, min favorit den korta med puffigast ärm, båda från HM.






♦ Soldag


♦ Hej påer, dagen blev väldigt bra julia, jag elin och vovve tog oss ner till golfbanan och solade oss i förmiddags, hade med mina högtalare så det blev lite musik också, väldigt mys. Sen gick vi hem och gjorde asgoa pannkakor hos julia, efter det drog jag till riddersvik och red lite på casper, duktig häst! Nu kommer snart carro, vi ska först hem till henne och sen kanske vi hänger med den andra halvan minus sofia och hämtar drickan i spånga. Hoppas att er dag blev bra, puss från mig<3


My dudes påväg till solstugan.


Vem älskar snö?





Ingenting är bättre än solen..




♦ Godmorgon



♦ Hej, igår vart det bio som sagt, såg inte alice utan shutter islan, den var lite konstig men det var mys iaf. Jag fattade typ inget som vanligt :) hehe, Sov hos julia... Idag blir det antingen stan, casper eller julia eller så tråkar jag sönder och tar självmord ;) haha skooooooja, ibland är jag bara så otroligt trött på mitt liv, aja. Hoppas er dag blir underbar, vi hörs senare, puss<3


Påväg hem från julia i morse..




♦ She´sGotTheLook


♦ Hej människor! idag vaknade jag upp hos elin, mamma ringde och väckte oss, hon sa att jag var tvungen att gå hem och ta ut skruttvovven. Hela förmiddan kände jag mig så jävla bakis av ingen anleding, fattade inte vad det var med mig, kände mig som en sombie.. Sen drog jag till casper och nu är jag pigg som en mört :) ska på boi med Hedman och några till ikväll, det blir Alice i underlandet.  Hoppas att ni får en mysig kväll alla, puss påer<3



Fy fan vad jag vill se ut som http://rikauteliggare.devote.se/ hon driver bloggen rikauteliggare, älsakr hennes stil, långa hår och allt.. Fan att man inte kan välja sitt utseende.. :/





♦ Runwiththevildhorses


♦ Idaag har jag vart i riddersvik hela dagen, först red jag ut med ester och julia på chasmine medans casper fick nya skor, sen red jag casper i paddocken. Allt gick hur bra som helst, nu ska jag ta med mig vovve och åka till Flinga, vilken jävla hästdag säger jag bara.. Får se vad kvällen har att bjuda på, vill du komma hit elin? Puss på er alla<3




Hemma hos elin i förrgår.. I like her hat.
Hemma hos elin i förrgår.. I like her hat.



Coben Chasmine..


Casper<3







♦ WhenIdraw


♦ Hejsan på er, idag hade jag planerat att åka lite skidor och sola lite (ute) men nyss fick jag ett sms av Johanna som sa att jag kunde ta casper idag omjag ville, mkt kul! så jag ska försöka få tag på julia coh se om vi kan rida ut idag..  Nu kommer lite bilder från igår kväll, fick ett ryck och började teckna som jag inte har gjort på länge.. Måste visa upp minst 5 bilder för att komma in på sam-gymnasiet inrikting bild.. Ha en fin dag i detta underbara väder!


Skiss



Klar-nästan.




♦ Fyfan


♦ Nu pallar jag snart inte mer, denna förort är så otroligt tråkig! bara grupperningar, skitsnack och massa shit.. Pallar snart inte att aldrig få göra något galet!! blir typ psykiskt sjuk om jag inte får fylla 18 snart.. Nu kommer lite gammla bilder, hoppas att kanske kunna få igång min pensionerade digitalkamera imorgon och ta lite bilder. (om den funkar) Nu ska jag tråka sönder här hemma, kanske går och slår ner bror eller kör lite need for speed med han, what a fuck life I´ve got.



Sitter nu och kollar igenom lite gamla bilder.. Inget nytt alltså..



Favorit outfitt









♦ Dabansplace


♦ Heej, för det förta vill jag passa på och säga att jag snart spyr på min header/design den är så otroligt ful, måste försöka fixa en ny på ngt sätt.. Igårkväll var jag och lite folk hemma hos daban i Spånga, mkt trevlans, vi såg på en film kommer inte ihåg vad den hette men det var typ någon skräckis som handlade typ om någon dimon lr ngt.. Hehe, fan vad den var oläskig, men dom sa att den var verklighetsbaserad så självklart kunde jag inte sova iaf ^^ Idag ska jag först ut och åka skidor med pappa, sen ska jag kanske ta en promenad med K och W sen får ve se.. Hoppas er dag blir galet bra, hugs<3


Snälla, snälla, snälla..




♦ Trött


♦ Har äntligen kommit hem från ett blött stall, fy fan vilket väder det är! tog iaf en promenaad med ester och ben, kristin tog hand om wilma och gick hem med henne efter ett tag för det vart så jobbigt, höll på att dö i all snö! nu ska Isabelle chilla galet och ikväll ska jag va med folket, hoppas det blir någon fest.. Puss på er alla<3


Slutar aldrig älska dig otroliga människa..




♦ Frukost


♦ Godmorgon alla pigga, Nu på morgonen har jag redan hunnit käka frukost, diskat efter min älskade familj, pussat på Wilma, lyssnatsönder och sjunigt för full hals tsm Michael jackson.. Dagen bjuder på 1ett träningspass med K i mitt vardagsrum 2en promenad med casper och hedman 3vara med älskade julia som har kommit hem från göteborg 4hitta feeeest?! Hahah, vad hittar ni på idag finisar? Hörs lite senare, puss<3



Heheh, väldigt intressant att vata vad min fukost bestod av va? ^


Inatt slängde jag ner vovve på golvet så slapp vi tjocka oss i sängen båda två, men hon sov något beskiven i sin korg hela natten, duktig hund;)


Igår hade mamms och papps köpt fika som vi aldrig brukar göra,fattar inte vad som flög i dom, men men fick iaf en Sarah benart lr vad det heter, jävligt gott! :)






RSS 2.0